Over ons

96395526 10217555353464340 5491157409248313344 n3Division
is ontstaan uit jarenlange ervaring binnen de Airsoft, eerst als speler en later ook als organisator. Onze events brengen elke keer weer een nieuwe beleving aan onze spelers. Of je nu voor de eerste keer komt airsoften of dit al jaren doet. Wij zijn een hecht team die het spel elke keer weer naar een hoger niveau willen tillen.

We kunnen daarom met trots zeggen dat 3Division een organisatie is die alles in huis heeft om innovatief, onderscheidend en uitdagend te zijn voor fanatieke deelnemers.

Door onze doorlopende story-line is het mogelijk dat ieder event een vervolg is op het vorige event. De scenario’s worden bij elk event met veel zorg aangepast en bijgesteld waarbij zoveel mogelijk realisme en spanning gecreëerd wordt.

In de gameplay wordt er samengewerkt in een hiërarchisch systeem, waardoor elke deelnemer een onderdeel is van een team. Elk team krijgt bepaalde verantwoordelijkheden toebedeeld, waar de deelnemers gedurende het event elkaars verantwoordelijkheden ondersteunen.

‘Een goede samenwerking kan alleen plaatsvinden door een open aanspreekcultuur die ons team kenmerkt.’

Het spreekt voor zich dat we de juiste vergunningen hebben om Airsoft events te organiseren. Ook zijn wij als organisatie aangesloten bij de NABV (Nederlandse Airsoft Belangen Vereniging) ter behoud van een positieve doorontwikkeling van deze sport.


Houd onze website goed in de gaten, schrijf je in voor de nieuwsbrief en zorg dat je op de hoogte blijft van de aankomende events.