Over ons

96395526 10217555353464340 5491157409248313344 n3Division
is ontstaan uit jarenlange ervaring met Airsoft events. Door gebrek aan uitdaging was voor ons het omslagpunt om het anders te gaan doen. Door een aantal brainstormsessies en vanuit daar de nodige stappen te hebben ondernomen is er een hecht team ontstaan die het spel naar een nieuw niveau willen tillen.

We hebben het voor elkaar gekregen om met trots te kunnen zeggen dat 3Division een organisatie is die alles in huis heeft om innovatief, onderscheidend en uitdagend te zijn voor fanatieke deelnemers.

Door onze doorlopende story-line wordt het mogelijk dat ieder event een vervolg is op het vorige event. De scenario’s worden bij elk event met veel zorg aangepast en bijgesteld waarbij zoveel mogelijk realisme en spanning gecreëerd wordt.

In de gameplay wordt er samengewerkt in een hiërarchisch systeem, waardoor elke deelnemer een onderdeel is van een team. Elk team krijgt bepaalde verantwoordelijkheden toebedeeld, waar de deelnemers gedurende het event elkaars verantwoordelijkheden ondersteunen.

‘Een goede samenwerking kan alleen plaatsvinden door een open aanspreekcultuur die ons team kenmerkt.’

Het spreekt voor zich dat we de juiste vergunningen hebben om Airsoft events te organiseren. Ook zijn wij als organisatie aangesloten bij de NABV (Nederlandse Airsoft Belangen Vereniging) ter behoud van een positieve doorontwikkeling van deze sport.


Houd onze website goed in de gaten, schrijf je in voor de nieuwsbrief en zorg dat je op de hoogte blijft van de aankomende events.